Outdoor aktivity pro rok 2012

25.01.2012 18:21

   Ahoj dobrodruzi i ti druzí ,

připravili jsme pro Vás společně s naším týmem ALLROADS několik akcí, kde se vyloženě nebudete nudit :-). Jsou to akce, kde nepůjde o frisbee, ale frisbee tam nebude chybět. V letošním roce pro Vás máme připraveno třeba sjetí nejkrásnější řeky v Rakousku, Salzy, nebo klasiku v podobě české Divoké Orlice, slovenský Hron a jiné. Mezi další super zážitky by mohly patřit i Via Feraty v Rakousku nebo týdenní pobyt v rumunských horách.

Tímto rozšiřujeme své aktivity i mimo frisbee a věřím, že to pro Vás bude zajímavé. Veškeré akce jsou zařizovány zkušenými instruktory a na každé akci si nejen užijete zábavy a adrenalinu, ale dozvíte se i něco zajímavého ze základů pobytu v přírodě a přežití. Každá akce se tak může stát i takzvaným kurzem pobytu v přírodě.

 

Dále pokud by jste měli nějakou touhu se někam podívat či navštívit nějakou čásst planety a nemáte odvahu, tak není problém. Obraťte se na nás a my Vám připravíme dovolenou v přírodě na míru.

Zde jsou některé vybrané akce pro Vás na tento rok, tak neváhejte a hlaste se, jelikož místa jsou omezena. (kdo dřív přijde, ten jede).

Divoká voda : Salza Rakousko 27-29.4.2012

odkaz: https://www.outdoorove-aktivity.cz/salza-miguel--co.-divoka-voda-nafukovaci-kanoe/

Divoká voda: Orlice CZ 16.6-17.6.2012

odkaz: připravuje se, v případě zájmu pište na mail michael@allroads.cz

Vysokohorský trek : Rumunsko 29.6- 7.7.2012

odkaz: připravuje se, v případě zájmu pište na mail michael@allroads.cz

Voda : Hron Slovensko 13.7-15.7.2012

odkaz: https://www.outdoorove-aktivity.cz/hron-na-hronu-vzducholode-nafukovaci-kanoe/

Lezení: Via Ferata ( jištěná cesta ) Rakousko 10.8-12.8.2012

odkaz: https://www.outdoorove-aktivity.cz/rakouske-lezeni-miguel-via-ferraty-jistene-cesty/

 

Těšíme se na Vás s heslem „ nehledej výmluvy, příjímej výzvy!!!“ . Pokud budete chtít cokoliv vědět nebo nám říct, tak pište.

 

miguel

michael@allroads.cz

web: www.allroads.cz